Kontakt

@ joanna.koczan@gmail.com

  • #1 napisane przez ~Sławek
    około 3 lata temu

    czesc, nie wiem czy ten komentarz i pytanie dotarło więc piszę jeszcze raz. Robiłem sernik z oreo. Temp 160 stopni to mało i 30 min to zdecydowanie za mało. Trzymałem 1 h, wtedy ładnie urósł ale potem opadł całkowicie. Czy to wina twarogu? Użyłem z wiaderka zmielonego już. Pieczesz na termoobiegu??

    • #2 napisane przez Joanna
      około 3 lata temu

      Hej, ja robiłam z twarogu, być może ten składnik zaważył albo wyjąłeś ciasto zbyt wcześnie – musi trochę odleżeć w wyłączonym piekarniku. Nie używałam termoobiegu tylko funkcję góra, dół. Pozdrawiam

  • #3 napisane przez ~tereska
    około 3 lata temu

    http://tasty.blog.pl/kontakt/
    piekny przepis na placki z cukinia
    ale nie moge znalesc skladu sosu czosnkowego
    pomozesz?:)))))))

    • #4 napisane przez Joanna
      około 3 lata temu

      Hej:) mój ulubiony sos czosnkowy: 4 łyżki jogurtu naturalnego (najlepiej typu greckiego), 2 łyżki majonezu, 2 (albo więcej jak lubisz ostrzejsze) ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę, pół łyżeczki cukru, łyżeczka soku z cytryny, bazylia, oregano, sól i pieprz – wymieszać i gotowe:)

Brak trackbacków.